Кухни по поръчка, Луксозни кухни, Кухненски плотове от технически камък

ЗАОБЛЕНИ КУХНИ

Фирма ЛОРИТА ЕООД е един от лидерите на пазара в проектирането и изработването на луксозни мебели по поръчка. Нашата марка се разпознава в нестандартни заоблени кухни  със  огънати вратички, декори от MDF, богат избор от цветове и материали. Клиентите ни могат да направят дома си уникален и с гардеробите, портмантата и скриновете, изработени от нас. Доверете се на нашия професионализъм и оставете в наши ръце интериорния дизайн на дома си. Тук на нашият сайт  можете да видите вече изпълнени проекти, които вече красят домовете на наши доволни клиенти. Освен качество и цена, отговаряща на него, ще се убедите и в коректността и бързата изработка на поръчаните от вас мебели.

Кухня по поръчкаЗаоблена кухня (1)

ЛОРИТА-кухни и оборудване (3)заоблена кухня

ogynatakuhnia (8)кухня по поръчка

Използваните огънати вратички и витрини внасят модерен и авангарден стил във всеки дом, офис, хотел и магазин.  При нас може да изберете мебели в желания от Вас цвят.  Цветовата гама включва металик бои, мебелна боя в гланц и мат, боя перла, различни цветове байцове нанесени върху естествен фурнир и масив. Нашите продукти са изцяло по поръчка, като проектите са съобразени с Вашите изисквания и световните тенденции в мебелното производство.

   red-star   Kuhnia Janeta (6)

Фирмата е партньор с едни от най-добрите в сегмента компании за кухненски уреди. Освен това сме една от малкото фирми на пазара, която ще ви предложи технически камък от т.нар кварцови камъни или кварцити, произведени по технологията BRETON. За годините, в които сме на пазара сме се доказали като лидер в производството на мебели по поръчка. Обадете ни се и оставете другото на нас. Ние ще вземем размери, ще изпълним проекта, а за вас остава единствено насладата от готовия продукт..

ostrov1-001

Цените се формират след като се направи примерен проект и се избере материал за вратички и плот. Запитвания може да правите на телефони 032646362; 0878 805186; 0897 904107 или на е-мейл: loritabg@abv.bg с посочени размери на помещението и описание на уреди и аксесоари, които искате да присъстват във вашата кухня.

Заоблени кухни,заоблени гардероби, заблени спални, заоблени скринове.

Изпълняваме поръчки в цялата страна.

Заповядайте да направите своя избор в нашия ШОУРУМ

в гр.Пловдив, на ул.Ал. Константинов №17

Към каталог кухни

кухни по поръчка, плот от технически камък